Wie zijn wij?

DGS Vastgoed houdt zich bezig met de aan- en verkoop van strategisch gelegen grond, die tegen de groeigemeentes aanliggen en die binnen afzienbare tijd van bestemming kunnen wijzigen, waardoor de grond aanzienlijk in waarde zal stijgen.

Wij bieden u de mogelijkheid om op eenvoudige en veilige manier te investeren in grond en u toegang te geven tot een markt die voor particuliere investeerders moeilijk te betreden was, want de praktijk heeft uitgewezen dat het investeren in grond tot voor kort alleen bedoeld was voor overheden, projectontwikkelaars of banken.

Waarom DGS Vastgoed?

We bespreken met u het project tot in de details en geven u graag antwoord op al uw vragen omdat we het belangrijk vinden dat u weet wat u doet. We willen namelijk graag dat onze klanten een goed gevoel bij hun investering hebben.

Bovendien creƫren we op deze manier ook transparantie. Transparant zaken doen, dat vinden we belangrijk. We willen dat u bij het investeren een weloverwogen keuze maakt.

Heeft u ondersteuning of persoonlijk advies nodig bij het maken van uw keuze? Onze persoonlijke adviseurs zitten altijd voor u klaar en informeren u graag over alles wat u moet en wilt weten over het investeren in grond.
U kunt contact met ons opnemen op +31 (0) 85 – 75 00 414

Ander materiaal

goudzoekers_thumb Goudzoekers VPRO aflevering Warme Grond
De huizenmarkt zit al twee jaar in het slop. Cruciaal is de grondprijs. En die grondprijs is de afgelopen jaren fors gestegen.Vraag een brochure aan!

Wij adviseren u graag!

Voor andere vragen en/of opmerkingen neemt u contact op met ons via email of bel met: +31 (0) 85 – 75 00 414